Cuido gente grande - Reus

Inicio > Servicios Reus > Cuidado de personas Reus
Cuido Gente Grande
  • Precio por hora (euros): 10 euros

El meu nom és Cristian. M´he nascut al Agost 94. Visc a Reus.
Tinc el Certificat de Professionalitat de Tècnic Sociosanitari.
He treballat uns temps com a Tècnic Sociosanitari en el centre sociosanitari STS Ciutat de Reus i en la Residència ICASS (Reus) i llavors aporto experiència en cuidar gent gran en institucions. També vaig cuidar en particular (un senyor gran a l´hospital i un senyor gran a domicili) i llavors també tinc experiència en cuidar gent gran a domicili.
Sóc una persona seria, tranquil·la i amable. Estant encarregat de cuidar la gent gran els directors de les residències on he treballat estaven contents amb mi, jo estava agust amb els companys i tota la gent que he cuidat estava contenta de mi.
Els contractes que jo tenia en les residències eren temporars (contractes de substitució). Ara, tenint en compte que l´ultim contracte que he tingut esta finalitzat, estic desocupat. Llavors estic disponible de dedicar´me a cuidar gent gran. Tinc disponibilitat horaria total però, pel fet de que no tinc transport, només puc treballar en la meva població. Si em necessiteu, teniu els meu contactes en l´anunci. Saluts.

Publicado el 21 de Diciembre de 2020 en Reus, Tarragona

Anuncios relacionados

Anundos © Copyright 2024 Todos los derechos reservados - Condiciones de uso | Politica de privacidad | Contacto